Free songs

GastHeer

Moderator voor uw event
U hebt een centrale figuur nodig die uw gasten verwelkomt. Ze voelen zich meteen thuis. Een warme stem die uw event laat openknallen, sprekers introduceert en de timing bewaakt. Mooi volgens het draaiboek. Een aandachtige moderator die mensen spontaan interviewt en ze aanzet om actief deel te nemen. Met voelsprieten voor wat tussen de regels zit. Een soepele improvisator die handig inspeelt op last-minute-wijzigingen. Bij de hand en bij de tijd.

Presentator en gastheer
Gentle Frank is geknipt voor de rol van gastheer-presentator. Hij tast vriendelijk en stijlvol de grenzen af. En als dat nodig is voor het goede verloop van uw event, overschrijdt hij ze. Vertrouw hem de leiding van de dag of avond toe. Gentle Frank brengt er sfeer in, houdt het toegankelijk en creëert een afgerond geheel.

Thuis op het podium

Het podium is de habitat van Gentle Frank. Bespreek met hem vooraf wat de toon en inhoud van het event moet zijn. Dankzij zijn ervaring stelt Gentle Frank u handige recepten en inzichten voor. Hij weet hoe je anticipeert en reageert op de aandachtsdip. Waar je het publiek ruimte geeft. Zodat uw event nog vlotter verloopt en een echt succes wordt.

“Jouw antennes zijn actief gebleven van het begin tot het einde”