Free songs

Van horen zeggen

Wat zeggen klanten van Gentle Frank? Hoe vonden trainers de samenwerking met hem?
Hoor het ook eens van een ander.

Als trainingsacteur

 • Serge Ornelis - LEAD

  Jouw rolinvullingen vond ik erg knap: realistisch en gevarieerd en bovendien erg goed toegespitst op het leerdoel van de deelnemers. Je zette daarbij geregeld ook een deur open en je gaf ook al feedback vanuit je rol. Ook in je feedback achteraf kon ik je ervaring merken: die was feitelijk, positief geformuleerd en met grote zorg voor de deelnemer.
 • Marina Van den Broeck - PraxisNetwerk

  “Frank
, een workshop met een staart ... 
hartelijke groeten en dank je wel omdat we zoiets ook gekund hebben !!”
 • Rudi Baert - LEAD

  Klant ook heel content. Ikke ook.
 • Francis Laleman - i.s.m Optima Facto

  Het is altijd moeilijk om het juiste evenwicht te vinden tussen levensechte situaties en het uitvergroten van stereotyperende eigenschappen, en dat is nu toch echt wel wat we in deze training willen afleren ipv uit te vergroten! Op zoek gaan naar dat evenwicht is dan ook wat wij beiden (en samen) deden, zonder te veel woorden, spelend in dezelfde toonaard. Absoluut aangenaam.
 • Marc Vermeulen - 
M-ARC

  "Gisteren was een prachtprestatie, dikke duim!! En improviseren bleek opnieuw jouw sterke kant!"
 • Business Partner Nationale Bank

  Ik heb veel trainingsacteurs gezien die beginnen met een bepaald gedrag en zich daarin vastbijten. Frank is iemand die meeleeft en mee evolueert met de situatie.
 • Marijke Theunis, Human Challenge

  Van een geslaagde primeur gesproken, je levert professioneel werk.
 • Linda Verboven, Human Challenge

  De groep, en ik ook, waren helemaal onder de indruk van jouw acteerprestaties. Echt heel professioneel. Bedankt daarvoor en ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.

Als Pop-up Teambooster

 • Nathalie Linten, Videohouse

  Ik vond het ook best spannend, ik was een beetje zenuwachtig of iedereen de opmerkingen die we hadden gegeven ook konden smaken, maar dat was echt wel het geval! Een dikke pluim voor jou! Je voelde alles perfect aan, een heel huzarenstuk om dit van iedereen te verzamelen en te verwerken. Tot nu toe alleen maar heel positieve reacties, we hebben achteraf nog keuvelend anekdotes opgerakeld. Het was perfect, meer dan dat ik ervan had verwacht! Een welgemeende: dikke, dikke merci!
 • Liesbet Fastenaekels, Heerlijckyt van Elsmeeren

  Het gaf de avond inderdaad iets magisch, en maakte dat wel elkaar op een andere manier leerden kennen. Gaf onmiddellijk een andere, intensere band! Dus bedankt voor het schitterende moment. Hartelijke groeten, Liesbet

Als acteur in assessments

 • Diane Ackermans - LeasePlan Belgium

  Frank kan zich perfect in de rol inleven en dit zonder in over-acting te vervallen. Niettegenstaande de deelnemers vooraf een beetje bevreesd waren voor het 'kunstmatige', lieten velen achteraf weten het gevoel gehad te hebben dat ze echt met een klant zaten te praten. De grondige voorbereiding van Frank, zowel naar kennis van de leasing-materie als naar inleving in de rol van klant, heeft hier zeker toe bijgedragen.

Als GastHeer/Presentator 
op events, teamdagen, feesten

 • Nadine De Decker, Director Strategic Business Improvement, Janssen Pharmaceutica

  Nogmaals bedankt voor je optreden op ons jaarlijks Campus Excellence Event. Ik heb trouwens alleen maar positieve feedback gehoord. We hebben ook een tekstje gemaakt voor ons bedrijfsintranet, waarin volgende verwijzing naar jou staat: .. Beide dames mochten tevens een persoonlijk Pluimgedicht in ontvangst nemen van presentator Gentle Frank, die het geheel mooi aan elkaar praatte en de aanwezigen tussendoor onderhield met een reeks quizvragen.
 • Sébastien Fournier - Nouvelle Dimension voor Yves Rocher

  Les échos de Yves Rocher sont TRES positifs... leurs objectifs pour cette convention sont atteints. Je suis très heureux de t'avoir sélectionné pour cette mission. Ton travail avec les directeurs d'Yves Rocher on stage (en NL/FR parfait!) était très professionnel et tes conseils off stage aussi.
 • Dr. ir. Urbain Vandeurzen -
 LMS International

  “Uw team heeft de LMS workshop weten om te zetten in een geweldige boost van energie, creativiteit en effectieve teaming. Het vinden van de juiste toon en klemtoon om aan te sluiten bij het jargon en de leefwereld van onze technisch-commerciële mensen was hierbij essentieel. 

Bravo voor de combinatie van spontaniteit, improvisatie en professionaliteit.”
 • Eric Vanophalvens - Colruyt Group

  Jouw antennes zijn actief gebleven van begin tot het einde.
 • Guido Verellen
 
- Estée Lauder

  De sfeer is ineens vertrouwelijker geworden in het team. Het heeft therapeutisch gewerkt.
 • Rita De Raes

 
- OCMW MACHELEN

  Door de persoonlijke aanpak van Alain Carbonaad, voelden zowel de gebruikers als de personeelsleden zich enorm betrokken bij deze viering.
De ludieke aankondiging van de sprekers en de presentatie van een zeer aparte kwis werden ten zeerste geapprecieerd door alle deelnemers.

 • Ann Billiet
 - Bib Malderen

  We zijn super tevreden over je prestatie van zaterdag. Mede dankzij jou kunnen we terugblikken op een weliswaar druilerige, maar geslaagde verwendag.”
 • Els Decan

  Frank heeft de gasten ontvangen als ‘Baron’, daarna werd er een 'kwis' gehouden waarbij hij als 'echte Brusseleer' modereerde. Hij heeft de speeches aan elkaar gepraat en vlak voor de dans werd ingezet heeft hij nog een 'stand up show’ opgevoerd, in het Brussels, fantastisch sappig en grappig, maar ook ontroerend!
 • Katrien Adriaensens - Voka Noorderkempen

  Baron Von Munchhausen heeft deze netwerkavond op een geslaagde manier begeleid. Bij het binnenkomen werden de mensen ontvangen en werd er al heel wat gelachen. Later op de avond werd het netwerken op gang gebracht op een ludieke manier. Deze begeestering werd op een zeer professionele manier voorbereid en aangepakt. Conclusie: deze act heeft zeker bijgedragen tot het succes van de avond.”
 • B.M.

  De entree werd ervaren als plezant en leuk, er werd heel wat afgelachen, daarna helaas te langdradig, te zware kost ook na al een lange speech en na een zwaar namiddagprogramma. Was misschien inderdaad niet zo verstandig om dit tijdens de avondbbq te plannen, ze zaten er niet meer op te wachten.
 • Denise De Vliegher
 - Almasy

  Iedereen kijkt met een glimlach en een goed gevoel terug naar zaterdag. Ik kreeg alleen complimenten over jouw inbreng. Het heeft iedereen deugd gedaan. Men apprecieerde de mogelijkheid tot contact met alle collega’s, het goed humeur, het lekker eten, etc. Toen ik de foto’s liet zien, heeft iedereen met veel plezier zijn werk even aan de kant geschoven en genoten. Jouw teambuilding-activiteit zit er zeker voor heel wat tussen.
 • Paul Verbruggen
 - Brouwerij Het Anker

  Vooral het gegeven dat u persoonlijkheidskenmerken van medewerkers positief op een ludieke wijze ten berde hebt gebracht (en dus geen mensen door het slijk haalt om te scoren), is een sterke gave, en enorm gewaardeerd.
 • Christophe Lauwers, Verkoopdirecteur Yves Rocher Benelux

  Zowel de directie als onze mensen op de winkelvloer kijken terug met fierheid naar onze conventie. Persoonlijk vond ik het bijzonder interessant dat we elkaar goed hebben gevonden op heel korte termijn inclusief een dry run, waarbij nog één van onze sprekers ontbrak. Op geen enkel ogenblik hebben we de indruk gegeven dat we niet voldoende voorbereid waren en hadden we de aandacht van de ganse zaal. Dus opzet geslaagd! Verder chapeau voor je werk, het is zeker niet gemakkelijk als er onverwachte “vertaalstukken” bij komen, dus ook jij prima gedaan! En bedankt!
 • Cynthia De Waele
 - Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

  Frank verdiepte zich in onze cultuur, brainstormde met ons alsof hij één van ons was, maakte scenario’s voor zowel de uitnodigingsfilm als interactieve momenten tijdens onze seminariedag, bereidde zich grondig voor om succes te garanderen.
En een succes werd het! Mee dankzij de deskundige begeleiding van Frank, die zijn opdracht volbracht met bijzonder veel passie!
 • Fons Leroy - VDAB

  Mijn dank gaat ook naar Frank, die de nodige humor, spirit en wetenschappelijke inzichten in de AMM bracht! Voor herhaling vatbaar!
 • Karen Sarens - Sectorconsulent lokale besturen -Diverscity

  In naam van het volledige team ‘Diverscity’ danken wij je voor je bijdrage en je medewerking aan het event ‘Zorg voor werk’. Uit de enthousiaste mondelinge reacties achteraf menen wij te mogen spreken dat het een erg succesvolle dag was. Nogmaals hartelijk dank voor je gedicht, je inzet en je bereidwillige medewerking.
 • Gilberte Aerts - Voorzitter Dichterscollectief Stuifmeel

  Allerbeste Frank, Frank, jij bent een presentator om tegelijkertijd U en jij tegen te zeggen: vakbekwaam, organisatorisch correct, origineel, joviaal, medemenselijk met een oogje in 't zeil voor verdwaalde artiesten. Mogen we jou van harte bedanken? Met poëtische groet, Gilberte en Stuifmeel
 • Johan Geeroms - 50 jaar Chiro Lot

  Frank, De commentaren op gisterenavond lopen binnen. Superlatieven. Ik wou je nogmaals bedanken voor je prestatie. Velen vroeger nadien nog wie die Frank was.

Als Moderator
 van een interview bij 10-jarig bestaan

 • Luc Knapen en Eric Smets
 - FKS

  “Beste Frank, Het is zo dat ik heel tevreden ben over het interview 
- manier van presenteren 
- de toon en wat wij verteld hebben niet in tegenstelling is met wat wij zijn. 

Dank je wel voor de goede begeleiding en de fijne manier om FKS mee te helpen voorstellen.”

Een Pakkend Verhaal bij een boekpresentatie

 • Anita Stevens
 - Coach / Trainer / Facilitator / Auteur

  De film van gisteren passeerde en ik heb er zoveel energie van gekregen. Ik heb alleen maar lof gehoord over onze prestatie. We zien wel wat er komt, maar 'een presentatie met acteur' staat bovenaan het lijstje!

Als under cover act tijdens 3-daagse workshop

 • Jan Roosen
 - Group
 Philips Lighting Turnhout

  Eén van de hoogtepunten - zoniet hét hoogtepunt van onze 3-daagse workshop - was uw optreden. Eersteklas entertainment met een glasheldere boodschap. Als ik terugkijk op die vele workshops in mijn carrière, staan uw optreden en dat van Jef Staes bovenaan mijn lijstje van meest beklijvende optredens.

Als begeleider van improvisatietechnieken

 • Steven Horemans, HR manager, Mars Olen

  good fun! prima teambuilding! Gentle Frank luistert naar zijn publiek!

Als Acteur op beurzen, Family days, …

 • Pascal Verhaegen - Audi Brussels

  Ik denk zeker dat heel wat mensen nu zeker de naam en het beeld van Audil Krock kennen en zeker de Orde en netheid pil!

 • Kirsten Caberghs - 
LMS International

  “Frank,
 
Je was geweldig!
 Els was ook in de wolken.”
 • Johan Sack - 
Start People

  “Frank, een man van vele markten thuis... de mix van presentatie, stemacteur,
 begeesteraar ... is inderdaad z'n grote troef!
 Een aanrader voor elk bedrijf dat professioneel wil scoren, maar toch die 
‘down to earth’ mentaliteit wil behouden. Van een enthousiasme en
 inlevingsvermogen op korte termijn gesproken, zelden gezien. Professionele 
ingesteldheid, creativiteit en passie....dat zijn voor mij de sleutelwoorden...“
 • Erik DR - Bank X

  “Ik heb nog altijd binnenpretjes als ik terugdenk aan je act…”

Als schrijver/vertolker in de Pluimboetiek

 • Steven Robberechts - feest voor 50-jarige

  Bedankt voor de mooie woorden, broer!
 • Kim Van der Auwera - INXCO bvba (symposium)

  Wij verzorgen de opvolgingsmail van het symposium From circus to heaven, dat gisteren plaatsvond. Daarin hadden we graag jouw treffende gedicht opgenomen. Zou je ons dit even willen/kunnen doorsturen?
 • Nathalie Dervaux - actrice

  Jij kan echt iemand vanop afstand een hart onder de riem steken”
 • Sofie Gabriels - 
Argenta (teamdag i.s.m. Marc Vermeulen)

  “Beste Frank, 
ik ben danig onder de indruk van je creativiteit en improvisatie van afgelopen vrijdag. En je energie werkt aanstekelijk! Bedankt voor de verrijkende dag.”
 • N. F en T. R

  “Hallo Frank, deze twee families samen een canon laten zingen bij middel van een klein Robberechts-dirigentenstokje was grandioos. 
Daarbij een stukje geschiedenis schrijven daarvoor is een begeesteraar nodig. 
 
Wij zullen het niet meer kunnen overdoen maar dat is ook niet nodig: 't was puur genade!
 • Bernadette van Hemelrijk - feest voor 60-jarige

  Beste " Meneer Zwart -Wit " Nog een beetje dwaas en verward in het hoofd , maar met een gelukzalig en warm hart , kan ik je vertellen dat mijn feest nog mooier was dan ik het had gedroomd ! En daar heb jij ZEKER toe bijgedragen ! Deze morgen kreeg ik dit sms'je " .... Dank voor het schitterende feest en de prachtige lofzangen , voor zowel zij die er konden bij zijn als die er niet meer zijn " Ik denk dat dat genoeg uitdrukt , dat we in ons opzet zijn geslaagd . Ik heb zelf ook menig traantje van geluk , zowel als van ontroering opgemerkt . Een dikke pluim voor de pluimboetiek!

Als MeespeelGids

 • Jef Stoffels - Esko Graphics

  Jij nam onze gasten op sleeptouw voor een fijnzinnige belevenis”
 • Jo De Bruyne – In Concreto

  Ik vond je echt goed, je Engels is prima. Je deed je werk met veel enthousiasme en dat voelde iedereen. Ik kon mij geen betere dromen, echt waar.