Free songs

Pluimboetiek

Gedicht, tekst of lied

Een verjaardag, award, afscheid, een opening van uw nieuwe showroom … kunt u niet zomaar laten voorbijgaan. Dit vraag om méér dan een doos pralines. Of wilt u gewoon iemand laten merken dat u hem of haar waardeert? U brieft en Gentle Frank schrijft een tekst die iedereen meesleept.

Pop-Up Teambooster

U hebt eindelijk uw mensen allemaal bij elkaar voor de jaarlijkse X-dag. U wil op een krachtige manier laten voelen dat u ze dankbaar bent. U wil uw team belonen en nog sterker maken. Geef Gentle Frank zoiets in handen en er hangt magie in de lucht. Dit is het moment voor de Pop-Up Teambooster Herkenbaar, geestig en subtiel. En vooral: Hij popt-up, plots is hij daar. Het wordt een onvergetelijk cadeau.


Een slotakkoord tegen de klok

Gentle Frank doet dit ook op evenementen: hij volgt het programma en vat het vriendelijk én humoristisch samen. Geef hem de opdracht om zo’n slotakkoord te brouwen en hij brengt het met vuur en vol verve. Eventueel in een rol die het best bij het evenement aansluit. Bijvoorbeeld een geleerde professor die de slottoespraak geeft.

Gedicht, tekst of lied?
Gemaakt en gebracht ter plaatse?

Bel gerust Gentle Frank

“Jij kan echt iemand vanop afstand een hart onder de riem steken”